månadens band: Babian

Inatt har det snöat en massa, nu snöar det en del. Eftersom det ligger en massa snö på vägarna ute och som inte är bortskottad så blir det ingen cykling idag :(. Såg fram emot det men vill kunna cykla i vettig fart istället för att kämpa varje meter med skärmar som ligger emot snön och det går segt med all snö mellan däck och skärm. Hoppas det slutar snöa och börjar smälta bort istället. Vill ha vår.

Istället har jag suttit i soffan och segat, lyssnat lite på radion och kollade upp ett grymt bra band lite mer.

Babian som är lite som Bob hund men med röj som The Hives eller kanske Mando Diao i början. Grymt bra och som det ser ut nu blir det konsert med de den 26e mars på Bongo Bar i Jönköping.

Eftersom denna bloggen handlar om cykel och jag bloggar om musik så finns det ett samband. Trummisen i Babian, Anders Baeck uppe till höger på bilden cyklar också en del mtb. Varit med i MTC innan, kanske är det fortfarande. Roliga är att jag har cyklat med honom när jag och en kompis var uppe och körde en del av BST 2008. Vi blev sedan hembjudna till Anders eller till hans föräldrar på middag. Trevlig kille och verkar grym på trummor med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s