jag kan cykla

Idag var jag ute och körde lite mtb. Strömsberg var planen och så blev det. Vägen dit gick riktigt fort, medvind och fin placeboeffekt med tubdäck drog ner pulsen.

På Strömsberg blev det lite backintervaller men kändes lite segt i kroppen. Cykeln däremot kändes grym, verkar ha fått ordning på min stela gaffel med som knakade när man stod upp och bände i styret innan. Nu är den tyst. Enda jag gjort är att ha på lite kolfiberpasta mellan styrstam och gaffelrör och sen bytte jag ut aluspacern som satt över styrstammen till en i kolfiber som numera sitter under styrstammen.

Visar även ett par bilder ifrån distanspasset i onsdags med Cykellistan. Först en mig en trött mig och Mats mage 🙂

Sen en bild på mig och Martin (ursäkta att jag inte dragit upp dragkedjan)

Sista bloggningen ifrån Sverige denna veckan. Imorgon åker jag till Schweiz med sikte på Champery för att kolla in helgens världscuptävlingar. DHfinal imorrn och XC på söndag. Ska bli riktigt kul och hoppas det blir några fina bloggningar därifrån och att det kommer gå bra för alla svenskar som är nere och kör (10st om jag räknat rätt).

5 tankar på “jag kan cykla

  1. Ser ut att vara ett trevligt sällskap, men varför ligger racerna på gruset det ser inte bra ut, har ni kraschat? Man lägger inte racern ner om det inte är mjukt fint gräs, och sadelväska körde ni vättern rundan eller? Hur är det med stil koden i Jönköping, och en sådan lins lus som du jonas kör väl alltid annars med dragkedjan uppe, man vet ju aldrig var papparazzi fotograferna är! Ha det fint på resan och hoppas att vi får läsa om dina äventyr!

  2. Nej självklart inte !Men kan du som har stil och kunnande inte dela med dig till dina kamrater, alla kan behöva hjälp. Är det med landslaget som du skall med igen eller är det ”bara ”för att titta?

  3. Hej Hansen.

    Det är min Racer som syns liggandes på bilden.Det är min sponsor Principia som envisas med att alltid vilja synas på bild.Men det är klart,det gav ju 10 laxar extra i kassa att lägga ner hojjen,så det kan det vara värt!

    /Tjejen som klara sig galant på sin egen stil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s