crossad i de finaste höstvädret

Idag blev det en jobbig men fin crossträning efter jobbet. Trampade bort till Stadsparken där jag mötte upp Patrik. Styrde upp åt Dalvik på lite gångvägar och visade en mtbcyklist/pendlare varför man kör cykelcross. Han körde runt en trappa medans jag och Patrik hoppade av cyklarna och sprang ikapp honom uppför trappan. 😀

Sen fortsatte vi bortåt och gasade ordentligt bort emot Hallby, grymt kul. Svängde upp för en sandig väg emot Axamo och fick slita bra för att komma upp. Patrik med sin singlespeed och FMBslicks fick hoppa av och springa lite.

Sen blev det lite mer tekniska stigar i en höstvacker skog vid Axamo där Patrik var bra mycket snabbare än mig, men bra träning och kul.

Styrde emot vattenledningsparken och gasade på bra, även här var Patrik riktigt snabb och jag mindre snabb eller fegare. Sen tog det roliga slut, Patrik höll på att kränga tub på grund av en punktering. 😦 Blev gång för honom och lugn cykling. När vi skiljts åt gasade jag på hemåt och blev ett riktigt kul och bra träningspass även med punktering.

För er som nu läser min blogg men inte förstår er på cykelcross eller är nyfikna på hur det fungerar så twittrade Tim Johnson om en CX serie, kanske årets bättre teknade serie, det får ni avgöra själva:

http://slonie.wordpress.com/2010/10/04/cx-comic/

4 tankar på “crossad i de finaste höstvädret

  1. Grymt schyssta stigar, lite som strömsbergsskogen. Men hade det inte varit roligare på en MTB? Det tror jag och är fortfarande skeptisk mot CX. Att pendla på en CX till jobbet lockar mig dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s