saknar Dalarna

Här sitter jag med en ensam cykelcross och en fin dator dagen innan Sveriges förhoppningsvis bästa cykelcup. En cup där jag hoppas folk kommer åka till med förväntningar, med ett leende och om de är cyklister så hoppas jag de åker dit med målet att köra så fort de bara kan och kroppen orkar bara för att det är roligt. Att cykla bara för att det är kul, att cykla bara för att det inte finns något roligare, att åka iväg för att kunna vara med en massa andra människor som älskar sporten lika mycket som er.

Ni som nu inte har en cykelcross men kanske känner någon som har en och tänkt tävla. Hoppas ni åker till cykelcrosstävlingarna med förväntan, med tutor, koskällor och andra låtande saker.

Oavsett vem ni är, vad ni tänker göra i höst, vilka tävlingar ni kommer köra, eller stå bredvid på så hoppas ni kommer få kul. Oavsett väder, temperatur och resultat.

För att ni som gillar tävla ska få det lite lättare ligger det nu en ny sida uppe på Cykelcrossrummet på scf.se med fler tävlingar. Valhallcrossen som går söndagen den 31a oktober, dagen efter STHLM Cyclocross är den senaste tävlingen som gör att man kan få mer valuta för resepengarna till Stockholm om 2 veckor.

Jag som då inte är i Falun sitter och letar styrlindor och funderar på nya bromsar. Ingen som råkar ha ett par TRP Euro X till salu?

helst silvriga. eller en silvrig Thomson Elite sadelstolpe i 27,2mm diameter? Pro Vibe 7S vit sadelstolpe är också intressant. Eller en Pro Vibe 7S 100mm vit styrstam.

Till sist önskar jag alla er som är i Falun eller åker dit imorgon för att tävla ett stort: Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s